Добрата местоположба во самиот центар на градот Ви дава одлична можност за вашите бизнис случувања. Нашата професионалност и гостопримливост, високиот квалитет на услуга ќе го направи вашиот престој свеченост на единствено случување. Хотелот со ресторанот во комбинација од модерна и елегантна внатрешност го даваат мирисот на луксуз обогатен со топла атмосфера и пријатен престој.

Нудиме и посебни такси цени за за нашите гости насекаде низ Македонија.

Хотелот има вкупно 16 соби. Од тие 4 се апартмани, 1 е трокреветна соба, 1 е четорокреветна соба, 2 се еднокреветни соби, 5 двокреветни соби со два единични лежаи и 3 двокреветни соби со еден двоен лежај.