Собите се опремени

Клима

Фрижидер

Фен

Телевизор

Кабелска

Интернет

Сместување

Хотелот има вкупно 16 соби. Од тие 4 се апартмани, 1 е трокреветна соба, 1 е четорокреветна соба, 2 се еднокреветни соби, 5 двокреветни соби со два единични лежаи и 3 двокреветни соби со еден двоен лежај.